top of page

    Talven uutuushoito:          R.E.L.A.X´n refresh

Tämä ylellisesti hemmotteleva, ihanasti rentouttava kausihoito tuo iholle huomattavaa elvytystä ja nuoruuden hehkua. Se tarjoaa pinnoitushoidon jälleenrakentavan vaikutuksen ja auttaa ihoa saavuttamaan kiinteämmän, kosteutetumman, ja valoaheijastavamman ilmeen, samalla vahvistaen ihoa haastavilta ympäristöolosuhteilta.

Voimalliset Phformulan raaka-aineet ovat synergisesti yhdistetty erilaisiin hieronta - elämyksiin, ainutlaatuisen hoitokokonaisuuden saamiseksi . A.G.E- ikääntyvän ihon pinnoitushoidon taso valitaan hoitoon aina ikääntymisen ennaltaehkäisystä jo selkeisiin ikääntymismuutoksiin.

Hoidon hierontaosuus on nelivaiheinen, joka koostuu ihoa napakoittavasta lihasstimulaatiohieronnasta, stressaantuneelle iholle sopivasta hermopistehieronnasta,kuumalla pyyhkeellä toteutettavasta niska - hartiahieronnasta sekä sivellinhieronnasta. Ihoa nuorentavat ja hehkua tuovat erikoisammattiaineet toimittavat iholle syvästi uudistavia pinnoitushappoja,a-vitamiiinia, kosteuttavia tehoaineita ja antioksidanttisuojaa. Iholle toteutetaan myös kaksi hoitavaa, kosteuttavaa ja suojaavaa naamiokäsittelyä.

Hoidon kesto n. 90min.

Hinta 139e

V Carbon System  ja V Metal system- hoidot tarjouksessa!

 

V Carbon system hoito on nopea ja tehokas antiage-kuorinta vain 30 minuutissa!Hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabelliinaa™. V Carbon hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle.

– Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä

– Tiivistää laajentuneita huokosia

– Vähentää aknea, arpeumia ja aknen jälkeisiä värimuutoksia

– Poistaa kuollutta solukkoa ihon pintakerroksista

– Stimuloi kollageenin kasvua

– Parantaa ihotekstuuria

– Puhdistaa huokosia vähentäen mustapäitä ja valkopäitä

– Kohottava vaikutus

Kasvojen lisäksi hoito voidaan tehdä kaulan, dekolteen sekä vartalon iholle.

Suositellaan tehtäväksi 3 kerran sarjana. Hoidon hinta 90€ (norm. 119€).

V Metall Skin System hoito on suunniteltu tekemään ihosta nuorekkaampi turvallisesti, välittömästi ja aiheuttamatta kipua. Hoito on omiaan erityisesti samealle ja väsyneennäköiselle iholle, jossa on juonteita. Hoito antaa iholle välittömän raikkauden ja kirkkauden, ja iho on edustuskunnossa heti hoidon jälkeen. Lähde hoitokäsittelystä hehkuvan upeana!

V Metall Skin System hoitojärjestelmä koostuu iholle lämmöntunteen tuottavasta naamiosta ja naamion toimintaa tehostavasta okklusiivisesta silikonimaskista sekä iholle jätettävästä ravitsevasta ja stimuloivasta seerumista.

Kosmetologi räätälöi hoidon keston yksilöllisesti jokaisen asiakkaan iholle sopivaksi.
Ensimmäisen hoitokerran jälkeen:


– iho on pehmeämpi
– iho on kirkkaampi
– iho on täyteläisempi
– iho on väriltään tasaisempi

Hoito voidaan tehdä kasvojen lisäksi kaulalle ja dekolteelle. Jo yksi hoitokerta tuo tuloksia, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Hoidon hinta 90€ (norm.119€)

bottom of page